Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Nyhetsarkiv

Här kan du ta del av våra nyheter

Rosa trädet i Östersund

Idag satte vi upp 100 rosa band och 500 reflexer i ett träd mellan bion och ÖP mitt i Östersund! Tanken är att vem som vill kan ta ett rosa band och swisha en gåva. Detta gör vi som en del i den kampanj som Bröstcancerförbundet driver för att tydliggöra att det finns två rosa band i Sverige och hur de skiljer sig åt.

Maria Modigh

24 september 2019

Emmaföreningen fick en fin gåva av Jämtlands MC-klubbar

Jamtland bike week arrangeras av flera av Jämtlands MC-klubbar och i år har man samlat in pengar till Emmaföreningen under veckan. Lördagen den 3 augusti lämnades gåvan över till Bröstcancerföreningen Emma Jämtland Härjedalen under pompa och ståt.

Maria Modigh

03 augusti 2019

Upplev och upptäck naturen med Emma och Östersunds Orienteringsklubb

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som syftar till att få fler människor att uppleva och upptäcka naturen. Det är är en helt gratis form av orientering som passar dig som vill motionera på ett roligt sätt, själv eller tillsammans med andra. Gå, cykla eller spring!

Maria Modigh

23 juni 2019

Ny styrelse vald på årsmötet

På årsmötet den 23 mars 2019 omvaldes Margareta Normalm och fler andra av styrelsens medlemmar, men även några nya personer blev invalda som vi hälsar varmt välkomna.

Maria Modigh

31 mars 2019

Härlig makeup-kväll med Camilla

Vi vill tacka för en fantastiskt härlig och rolig hudvårds- och makeupkväll på Hotell Östersund i går kväll den 7 januari!

Carina Berggren

08 januari 2019

Bröstprotes

Vi kan få 1 protes/år (är båda brösten borta, blir det 2/år). Eftersom det finns flera fabrikat, som har olika modeller och storlekar så bör alla kunna få en passande protes. Nya modeller kommer också fram eftersom.

30 augusti 2018

Lymfödem

Armstrumpor provas ut efter remiss av läkare, sjukgymnast eller lymfterapeut. Armstrumpan är kostnadsfri.

30 augusti 2018

Vi tar Swish

Det går nu bra att betala med Swish om du eller någon närstående till exempel vill ge oss en gåva. OBS! Ej för medlemsavgift. Numret är: 1230007757

21 augusti 2018

Emmaföreningen söker fler stödpersoner

Är du intresserad av att hjälpa och stötta andra drabbade så kan du bli stödperson i föreningen.

21 augusti 2018